Karolines Køkken 8 (V100)
Karolines Køkken 8 (2001)
Den kogebog fra Karolines Køkken bryder traditionen og koncentrerer sig om opskrifter til fest og det, der ligner.
Med 51 opskrifter på festlige retter til enhver lejlighed, er her en spændende og sikker håndbog til madlavning ved gæstebud.
Det er første gang Karolines Køkken retter i sin husstandsomdelte form, sit fokus imod et tema. Når der er sagt fest, ligger det lige for at sige vin også. Derfor er de fleste opskrifter i Karolines Køkken/8 forsynet med forslag til, hvilken vin eller anden drikkevare, der passer til retten. Fest kræver planlægning for at falde i hak. Derfor har mange af opskrifterne forslag til, hvordan vi kan skyde genvej ved at forberede dele af måltidet på forhånd.
Et selvstændigt afsnit fortæller bl.a. om borddækning, hvordan en menu sammensættes og et meget vigtigt punkt: Hvor meget mad skal der til.
Der er ingen spørgsmål til denne auktion