Karolines Køkken 6 (V100)
Karolines Køkken 6 (1995)
De klassiske retter var inspirationskilde for opskrifterne i Karolines Køkken 6. I bogen finder du således opskrifterne: Kogte majskolber med koriandersmør, hamburgerryg med spidskål, grydestegt kylling med rabarber, oksebøffer med kartoffelflager og krydret æbletærte.
Opskrifterne er udviklet under hensyntagen til råvarernes sæson og derfor inddelt i: Forår, sommer, efterår, vinter og året rundt. Yderligere er der forslag til 4 menuer - en til hver årstid.
Ved hver opskrift ser du det lille ansigt, hvis retten kan tilberedes af børnekokke fra ca. 12 år, og den lille stjerne *, hvis retten er fryseegnet. Samme sted finder du den lille urskive, hvis retten er færdig på 45 min. eller derunder, og det skraverede felt, hvis retten kan tilberedes i mikrobølgeovn.
Energicirklerne ser du bagest i bogen sammen med indholdsfortegnelsen.
Der er ingen spørgsmål til denne auktion