Om os

BEMÆRK - NY EJER PR. 1. JULI 2023

 

Velkommen hos Yah.dk 

Yah.dk blev startet tilbage i 2010 af de to kammerater Michael og Justin, som et gratis alternativ til de eksisterende auktionssider. Siden udviklede sig med årene til en af Danmarks absolut største online auktionssider.

De første 10 år formåede de at holde fast i visionen om at alt skulle være gratis, men i 2020 måtte der indføres et lavt gebyr pr. solgte enhed, for at kunne forsætte drift og udvikling. Yah.dk har forsat branchens absolut laveste gebyrer, hvilket gør os yderst konkurrencedygtige i forhold til andre udbydere på markedet.

I april 2023 besluttede de to herrer at sætte siden til salg for at fokusere på andre projekter. Inden det nåede så vidt som et salg, besluttede jeg at overtage siden - og dermed blev Yah.dk i familien, da jeg er gift med Michael.

Jeg glæder mig til at køre auktionssiden videre og forsætte Michael og Justins arbejde. Markedet for genbrug og vintage har aldrig været større, jeg glæder mig derfor meget til at se, hvad siden kan udvikle sig til. 

Maria Engberg Boenstedt
Yah.dk

Har du spørgsmål så send mig en mail på: info@yah.dk, benyt kontaktformularen eller send en besked på Messenger, jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

 

Yah.dk (Engberg.B ApS) 

Søhusvej 20
4534 Hørve


Facebook: https://www.facebook.com/Yah.dk

Mail: info@yah.dk

CVR nr.: 44075474

Bank: Jyske Bank konto 5148 1265042